26-04-06

Woensdag, de derde dag op bosklas

Menu dinsdag: middagmaal: soep, kippenfilet met currysaus, rijst en perziken, frisco. Vieruurtje: suikerwafel en cola. Avondmaal: sandwiches met worst, salami of kaas met melk/chocomelk/koffie.

Terwijl juf Katrien en enkele kinderen het radioverslag brachten, mochten de meisjes met juf Annelies dansen en de jongens met meester Stijn voetballen.

Rond 20u begon de avondactiviteit: een estafettespel met kleine opdrachtjes zoals skilatloop, nagelen,...

Ondertussen waren er ook twee bezoekers toegekomen. Meester Jan en kleine Noa brachten de vergeten verwerkingsboekjes voor juf Carla (mooie tactiek juf Carla!?! hihihi). Jammer maar Jeroen (GBS Vurste) ging met meester Jan mee naar huis. Hij had tijdens een van de activiteiten zijn voet pijn gedaan en was niet mobiel genoeg meer om alle activiteiten mee te doen.

Daarna mochten de vrijwilligers naar "Villareal - Arsenal" kijken, terwijl de andere zich konden douchen. Na de eerste helft van de voetbalwedstrijd was het tijd om te gaan slapen en algauw werd het terug stil in 't Laathof.

Deze morgen gingen er enkele vrijwilligers met meester Stijn joggen. Proficiat aan de sportievelingen!!! De rest van de groep werd rond 7u15 gewekt zodat we rond 8u15 terug aan de ontbijttafel zaten. Wit en bruin brood, choco, confituur, een koetjesreep (chocolade), honing, melk, chocomelk, koffie of fruitsap.

Na het ontbijt kregen de jongens een verwerkingsles over de uitstap van gisteren (bezoek en wandeling Notelaer). De meisjes speelden een bosspel. Eerst moesten ze een kamp bouwen en daarna opdrachten uitvoeren. In ruil voor een geslaagde opdracht kregen ze punten. Ze moesten zoveel mogelijk punten verzamelen.

Met een lege maag kwamen we maar al te graag terug naar de eetzaal. Daar kregen we een bord heerlijke tomatensoep en daarna gebakken aardappelen, stoofvlees en tomaten. Als dessert een appel.

Deze namiddag fietsen de jongens naar het zwembad en gaan de meisjes naar het natuurcentrum "De Notelaer" waar ze een geleide Schelde- of boswandeling maken. Het is voorlopig iets minder warm dan gisteren maar 't is droog, nu en dan komt de zon even tevoorschijn. Afhankelijk van het weer zullen we onze avond vullen met sport en spel ofwel spelen we een quiz.

 

 

 

15:02 Gepost door Dirk Meester | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

voetbal iep allemaal,
wij zijn gaan voetballen met Stijn.
Het mege tof maar opeens viel de voetbal in het water en was de pret ge daan.
Maar donderdag ochtend toen we buiten kwamen zagen we de voetbal drijven en hebben hem er uit genomen.
groetjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees Laura

Gepost door: Laura De Coninck | 03-05-06

De commentaren zijn gesloten.