27-04-06

Donderdag...

Gisterenavond aten we wit of bruin brood met vleesbrood en kriekjes. Daarna speelden we "Eén tegen allen". De kinderen moesten een heleboel opdrachten uitvoeren binnen één uur. Als alle opdrachten juist waren, dan zouden juf Annelies en meester Stijn, na de playbackshow van donderdagavond, een stripteaseact doen. O... wat waren we gemotiveerd en wat speelden we goed...maar jammer... we slaagden er niet in om onze opdrachten binnen het uur te volbrengen.

Rond 22u lagen we in bed en om 22u30 werd het alweer muisstil in 't Laathof.

Deze morgen was het om 7u15 nog steeds muisstil. We moesten de kinderen gaan wekken en rond 8u15 konden we opnieuw genieten van een heerlijk ontbijt met dit keer als extraatje speculoos.

Daarna begonnen de activiteiten. De meisjes gingen met de fiets naar de zeesluis in Wintam. Daar kregen ze een zeer goede uitleg over de werking van de sluis. Daarna konden ze op de computers een quiz spelen als verwerking van de les. De jongens deden een fotozoektocht in het dorp van Hingene. Rond 12u was iedereen terug op het domein...hmm, je kon het al van vrij ruiken. Deze middag was het friet met vol-au-vent. Na de middag gaan de jongens het bosspel spelen en krijgen de meisjes de verwerkingsles over Mini-Europe. En na het avondmaal... de langverwachte playbackshow (zonder striptease!!!) + minifuifje.'t Zal dus iets later zijn dan normaal alvorens de stilte over het Laathof neerdaalt.

 

 

13:39 Gepost door Dirk Meester | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

DANK U WEL VAN HARTE DANK aan de juffen Carla,Martine én Katrien, alsook Annelies en Stijn voor hun inzet en zo Toon en al zijn schoolkameraadjes ongetwijfeld een memorabele week bezorgd hebben!

Gepost door: fam. François | 27-04-06

BEDANKT Bedankt aan ALLE begeleiders en speciaal aan juf. Katharina om hun deze week zowel dag als nacht over onze kinderen te ontfermen!

Gepost door: The Wauters | 28-04-06

bosklasse iep allemaal,
ik ga iets vertellen over kruiden.
na het bezoek aan sluis mochten de meisjes bij juf katrine gaan.
ze gaf uitleg over kruiden en dat was ook zeer intresant.
ale sluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gepost door: Laura De Coninck | 02-05-06

De commentaren zijn gesloten.