28-04-06

Vrijdag, de laatste uurtjes van ons verblijf in Hingene

Gisterenavond, na het avondeten (hotdogs), konden we genieten van een fantastische playbackshow. Elk groepje deed zijn uiterste best. 't Werd een mooie show en als afsluiter kregen we een extra dansje van de meisjes (aangeleerd bij juf Annelies). De jongens konden niet anders dan ook het poduim te beklimmen en een improvisatiedans te laten zien. Na het minifuifje was het tijd om te gaan slapen zodat het rond 22u30 stil was.

Deze morgen moesten we opnieuw onze bengels gaan wekken. Rond 8u15 zaten we aan de ontbijttafel. Na het ontbijt werd de groep opgesplitst in twee groepen. De jongens gingen spelen in het bos terwijl de meisjes ervoor zorgden dat het Laathof netjes werd opgeruimd.

Straks gaan we genieten van een bord spaghetti en daarna spelen we nog samen enkele pleinspelen.

Rond 13u45 vertrekken we met de bus richting 't Prinsdom aan de Schelde. Als het verkeer meezit, hopen we rond 15u aan te komen in Vurste en na het uitladen en afscheid nemen van onze bosklasvrienden, rijden we naar 't school van Gavere. Tot straks !!!

11:55 Gepost door Dirk Meester | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Het bosspel We mosten eerst een kamp bouwen en na een bepalde tijd moesten we terug naar het brugje en dan kreeg elk groepje 2 vlagen van hun land dan moesten we ons vlag verstoppen in ons kamp en dan floten de leiders en wie het meeste vlagen had was gewonen.

Gepost door: Jens Leyman | 02-05-06

bosspel voordat we aan het spel mochten beginnen moesten we een kamp bouwen en als de leiders floten moesten we naar de afgesproken plaats terug gaan dan kregen elk groepje 2 vlaggen wij waren CARLALAND en er waaren nog landen er was ook een bonus te zoeken toen mochten we terug naar ons kamp gaan en de vlaggen verstoppen als ze verstopt waren mochten andere groepjes de vlaggen zoeken wij hadden 3 andere vlagen ven een andere landen martineland,anneliesland en de bonus stijnland en onze twee vlaggen waren weg toen floten ze dus we moesten terug naar het brugje we gingen terug naar het laathof en na het eten werd de uitslas bekent gemaakt en ons groepje was gewonnen


daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag en het was suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper tof!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gepost door: davy dockers | 02-05-06

De commentaren zijn gesloten.